*unutmak insanın kendi elinde olsaydı hiçkimse acı çekmezdi...
*duanla doğmadımki bedduanla öleyim GÜLÜM
*Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
*Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
*Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..
*Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
*SENI GUNDE BIR KERE DUSUNUYORUM, O DA 24 SAAT SURUYOR...
*Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
*Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
*Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..
*Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
*Yaşıyorsam, bu gelecek günlerin bana seni getireceğine inandığım içindir.
*Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimkiydi önce sev sonra terket dediler..
*İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.