Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

güzel ve anlamlı sözler

4 posters
YazarMesaj
özgün_10

özgün_10

Erkek Mesaj Sayısı : 240

güzel ve anlamlı sözler Empty
MesajKonu: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 5:26 pm

*unutmak insanın kendi elinde olsaydı hiçkimse acı çekmezdi...
*duanla doğmadımki bedduanla öleyim GÜLÜM
*Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
*Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
*Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..
*Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
*SENI GUNDE BIR KERE DUSUNUYORUM, O DA 24 SAAT SURUYOR...
*Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
*Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
*Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..
*Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
*Yaşıyorsam, bu gelecek günlerin bana seni getireceğine inandığım içindir.
*Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimkiydi önce sev sonra terket dediler..
*İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.
UnTouchAbles

UnTouchAbles

Erkek Mesaj Sayısı : 303

MesajKonu: Geri: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 5:42 pm

Bn DostLarmi Né KalbmLé SéVérim.. NéDé akLimLa. oLr Ya Kalp durur, aKil uNuTur, Ben sadece Ruhumla SéVérm o Né.Durur Ne De unutur

Al Kanka Bu da benden!!! Wink
PaFiN

PaFiN

MesajKonu: Geri: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 5:53 pm

İkinizinki(ler)de Güzeldi. Elinize Emeğinize Sağlık Arkadaşlar. Duygulandım Sad
https://pafin.yetkin-forum.com
WoLF_MaN

WoLF_MaN

Erkek Mesaj Sayısı : 20

MesajKonu: Geri: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimeSalı Haz. 17, 2008 11:01 am

güzeL oLmuş emeğine sağLık
özgün_10

özgün_10

MesajKonu: Geri: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 5:29 am

eyw... kardes
özgün_10

özgün_10

MesajKonu: Geri: güzel ve anlamlı sözler   güzel ve anlamlı sözler Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 12:09 pm

way kankama baq sen Razz

güzel ve anlamlı sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-