Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

haberr

2 posters
YazarMesaj
özgün_10

özgün_10

Erkek Mesaj Sayısı : 240

haberr Empty
MesajKonu: haberr   haberr Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 7:05 pm

Bir öpücüğün çok görüldüğü an

İstanbul'da bugün görülen bir çete davasında duygusal görüntüler yaşandı. Minik bir çocuk, soyadı tutmadığı için 22 aydır göremediği babasını öpmek isteyince bakın neler yaşandı.
09 Haziran 2008 16:59
Yazı boyutunu büyütmek için
YUSUF MELİKOĞLU'nun haberi

Babasını öpme çabası emniyet görevlilerince engellenen minik Oğuz, "2 yıldır babamı göremiyorum. Babamı öpmek istedim ama sadece ellerini tutabildim" dedi.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen bir çete davasında duygusal görüntüler yaşandı. Örgüte üyelik ve cinayetten tutuklu yargılanan Mustafa Gezer'in adliyeye girişi sırasında, dini nikahlı eşinden olan oğlu Oğuz Bircan güvenlik güçlerinden sıyrılarak babasını öpmeye çalıştı.

Adliye girişindeki üst arama noktasındaki polislerin arasından hızla koşan 8 yaşındaki Oğuz Bircan, babasına adliye bahçesinde yetişti. Elleri kelepçeli babasını bir kez öpmek istediğini söyleyen Bircan, emniyet güçlerince engellendi.

Baba Mustafa Gezer de çocuğuna doğru yönelerek, "Çocuğumu 22 aydır göremiyorum, bırakın bir kez öpeyim" diye bağırdı. Baba ile oğlun birbirlerini öpme çabası, jandarma ve polis tarafından engellendi. Polis ve jandarmanın engellemelerine rağmen nezaretin bulunduğu koridora kadar gelmeyi başaran çocuk, daha sonra polisler tarafından gözyaşları içerisinde adliyeden çıkartıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuz Bircan babasını 2 yıldan beri ilk kez gördüğünü belirterek, "Babama bir cinayetten dolayı suç attılar. Onu 2 yıldır göremiyorum. Cezaevinde de babamla görüşemiyorum. Burada da yaşım küçük olduğundan dolayı duruşmalara giremiyorum. Babamı öpemedim sadece ellerini tutabildim" dedi.

https://pafin.yetkin-forum.com/post.forum?mode=newtopic&f=46
UnTouchAbles

UnTouchAbles

Erkek Mesaj Sayısı : 303

haberr Empty
MesajKonu: Geri: haberr   haberr Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 7:10 pm

bak bu güzelmiş hoşuma gitti:)Smile

haberr
1 sayfadaki 1 sayfası