Konu: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Ptsi Haz. 02, 2008 1:10 pm
Arkadaşlar Hoşça Vakit Geçirmek Ve Aramızdaki Arkadaşlık Başlarının Daha Hızlı Gelişmesi İçin Küçük Bir Oyun. Unutmayalımki Müzik İnsanın Aynasıdır.. Daha Doğrusu Görmek İstediklerini Gösteren Bir Penceredir. Bundan Dolayı Dinlediğimiz Şarkılarla Kişiliğimizi Belli Ederiz.. Ve Aynı Zamanda Dinletmek İstediğimiz Müziklerle de Karşıdakinin Nasıl Olmasını İstediğimizi de Belli Ederiz :=)) Bu Konunun Hikayesi Bayağı Uzadı :=)) Kusura Bakmayın. Neyse Sebebi Ziyaretimiz Belli. :=)) Sizden Bir Önce ki Msj Yazan Üyemize Bir Şarkı Armağan Edin. Bu Kadar. :=)) (Madem Bu Kadar Niye Uzatıyosun Dienler Olabilir. :=)) Olsun Maksat Muhabbet ) :=))
Benden Önce Msj Yazan Olmadığından Bir Snraki Arkadaşı Bekleyeceğiz ) İyi Oyunlar...
NoT:Arkadaşlar Eğer BULABİLİRSENİZ Armağan Ettiğiniz Şarkının Bir Linkini Ya da Upload ını Msja Eklerseniz Çok İyi Olur.
En son PaFiN tarafından Ptsi Haz. 09, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dangersman
Konu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Ptsi Haz. 02, 2008 2:08 pm
ibrahim tatlıses-Neden
bozmaz umarım seni
PaFiN
Konu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Ptsi Haz. 02, 2008 2:14 pm
Valla Dinledim mi Bilmiyorum. Dİnlemiş Bile Olsam Hatırlamıyorum Ama Göz Görmeyince Gönül Katlanırmış Misali Dinlemediğimden Bozmaz Diim :=))
Madem İbrahim Tatlısesle Başladık ==> İbrahim Tatlıses Tosuno.. Az Önce Onu Dinledimde :=)) Benden Sana Armağan Olsun.. :=))
JamBoy
Konu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Paz Haz. 08, 2008 6:57 pm