Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.

4 posters
YazarMesaj
PaFiN

PaFiN

Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Empty
MesajKonu: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 1:10 pm

Arkadaşlar Hoşça Vakit Geçirmek Ve Aramızdaki Arkadaşlık Başlarının Daha Hızlı Gelişmesi İçin Küçük Bir Oyun.
Unutmayalımki Müzik İnsanın Aynasıdır.. Daha Doğrusu Görmek İstediklerini Gösteren Bir Penceredir.
Bundan Dolayı Dinlediğimiz Şarkılarla Kişiliğimizi Belli Ederiz.. Ve Aynı Zamanda Dinletmek İstediğimiz Müziklerle de Karşıdakinin Nasıl Olmasını İstediğimizi de Belli Ederiz :=)) Bu Konunun Hikayesi Bayağı Uzadı :=)) Kusura Bakmayın. Neyse Sebebi Ziyaretimiz Belli. :=)) Sizden Bir Önce ki Msj Yazan Üyemize Bir Şarkı Armağan Edin. Bu Kadar. :=))
(Madem Bu Kadar Niye Uzatıyosun Dienler Olabilir. :=)) Olsun Maksat Muhabbet ) :=))

Benden Önce Msj Yazan Olmadığından Bir Snraki Arkadaşı Bekleyeceğiz Smile) İyi Oyunlar...

NoT: Arkadaşlar Eğer BULABİLİRSENİZ Armağan Ettiğiniz Şarkının Bir Linkini Ya da Upload ını Msja Eklerseniz Çok İyi Olur.

En son PaFiN tarafından Ptsi Haz. 09, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://pafin.yetkin-forum.com
dangersman

dangersman

Erkek Mesaj Sayısı : 132

MesajKonu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 2:08 pm

ibrahim tatlıses-Neden

bozmaz umarım seni
PaFiN

PaFiN

MesajKonu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 2:14 pm

Valla Dinledim mi Bilmiyorum. Dİnlemiş Bile Olsam Hatırlamıyorum Ama Göz Görmeyince Gönül Katlanırmış Misali Dinlemediğimden Bozmaz Diim :=))

Madem İbrahim Tatlısesle Başladık ==> İbrahim Tatlıses Tosuno.. Az Önce Onu Dinledimde :=)) Benden Sana Armağan Olsun.. :=))
https://pafin.yetkin-forum.com
JamBoy

JamBoy

Erkek Mesaj Sayısı : 43

MesajKonu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 6:57 pm

http://turuncpafin.googlepages.com/Dj_OnurvsUurSexymoves.mp3

Dj_OnurVs.Dj_Uur Sexy Moves

qüzeL bi şarkı bu şarkıyı ben admınım PaFiN'e armaqan edıoyorum ..
UnTouchAbles

UnTouchAbles

Erkek Mesaj Sayısı : 303

MesajKonu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 12:26 pm

Wooow....cem güzel şarkıdır beni bozmaz böle şarkılar...!
Sıra Bende Sanırım ÇİLEKEŞ-SİYAH
UnTouchAbles

UnTouchAbles

Erkek Mesaj Sayısı : 303

MesajKonu: Geri: Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.   Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et. Icon_minitimeSalı Haz. 17, 2008 9:32 pm

Ben Bunu Cem Boy'a Armaan ediodm Very Happy

Bir Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et.
1 sayfadaki 1 sayfası