Yeni teknik direktörü salı günü açıklamaya karar veren Galatasaray yönetimi, Perrin ile Skibbe arasında bir tercih yapacak.
8.6.2008
Florya’da toplandılar
Galatasaray Yönetimi, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir toplantı yaparak, teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Toplantı sonunda aday sayısının ikiye indiği öğrenilirken, bu isimlerin Lyon’daki görevine son verilen Fransız Alain Perrin ile Leverkusen’den ayrılan Alman Michael Skibbe olduğu kesinlik kazandı. Yönetimin bu doğrultuda her iki hocayla da anlaştığı iddia ediliyordu. Ancak FANATİK, Perrin cephesinde yaşanan ilginç gelişmeyi su yüzüne çıkardı.
Bir dönem Galatasaray’ın hoca adayları arasında yer alan Luis Fernandez, Portekiz-Türkiye maçı öncesinde Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Demircan’a konuştu. Fernandez, “Galatasaray Perrin’le anlaşmış olsaydı, benim haberim olurdu. Henüz böyle bir şey yok. Zaten Lyon ile davalı. Parasını almak için bekliyor” dedi. Fernandez ayrıca esprili bir yaklaşımla, “Galatasaray çok iyi takım. Neden beni almıyorlar ki, herhalde onlara pahalı geldim” ifadesini kullandı.
Her şey hocaya bağlı
Teknik direktör konusundaki kesin sonucu salı günü açıklamaya karar veren Sarı-Kırmızılı yönetim, transferi de buna göre şekillendirecek. Başkan Adnan Polat, konuyla ilgili olarak, “Bazı sürprizlerimiz var, bekleyin” derken, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel şunları kaydetti: “Temas halinde olduğumuz oyuncuları öncelikle hocamıza açıklayacağız. Ondan sonra kendisinin görüşleri doğrultusunda transferlerimizi yapacağız. Çalışmalar aralıksız sürüyor.”