Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karşınızda Yaser Yıldız

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Karşınızda Yaser Yıldız Empty
MesajKonu: Karşınızda Yaser Yıldız   Karşınızda Yaser Yıldız Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 11:52 am

Karşınızda Yaser Yıldız 721597409fanyaserby2800an6

İlk hedefim 11...’
Yaser Yıldız... Kartalspor’da yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet, tarzıyla futbol otoriteleri tarafından Tuncay Şanlı ve Serhat Akın’a benzetiliyor. Trabzonspor ve Beşiktaş’tan aldığı teklifleri reddedip Galatasaray’la anlaşan genç oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez FANATİK objektifine poz verip, hayli iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en büyük kulübünde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “İlk hedefim kadroya girmek, ama kendime güveniyorum” dedi.

‘Ağlayarak izledim’
Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayan Yaser, “Cim Bom’un tüm maçlarını heyecanla takip ediyorum. UEFA Kupası’nı kaldırdığında televizyonda ağlayarak izlediğim takım için ter dökecek olmak beni gururlandırıyor. Ali Sami Yen Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray taraftarının huzurunda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kendimi geliştirmek zorundayım. Sonraki hedefim tabii ki A Milli Takım’da oynayabilmek” diye konuştu.
UnTouchAbles

UnTouchAbles

Erkek Mesaj Sayısı : 303

Karşınızda Yaser Yıldız Empty
MesajKonu: Geri: Karşınızda Yaser Yıldız   Karşınızda Yaser Yıldız Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 1:55 pm

Güzel paylaşım kanka emeğine sağlık...

Karşınızda Yaser Yıldız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-